Mobiele catering

Doordat onze brandweerwagen voorzien is van een eigen keuken en bar, is het mogelijk om vrijwel overal onze catering diensten aan te bieden. De mobiele catering bus is erg praktisch en wordt zowel bij evenementen als festivals ingezet.

Mobiele cateraar

De Javaanse Catering Bus is onderdeel van Javaans Eetcafe Groningen. Wij hebben al jarenlang ervaring met het verzorgen van catering bij evenementen, zoals bedrijfsfeesten, culturele festivals, bedrijfsdiners, promotiefeesten en bruiloften. De Javaanse Catering Bus is een nieuw concept waardoor wij als mobiele cateraar ook op locatie gerechten kunnen bereiden, uitserveren en cateringdiensten kunnen leveren.

Catering bus

De Catering Bus van Javaans Eetcafe Groningen is een oude gerestaureerde brandweerwagen uit 1968. De bus is geheel omgebouwd tot een ware cateringbus, voorzien van eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar. Naast de overheerlijke Indische gerechten die wij op elke gewenste locatie kunnen verzorgen, is onze Catering Bus ook een echte blikvanger. De bar is bijvoorbeeld voorzien van een unieke koperen tap die gemaakt is van een koperen brand opstandpijp en een straalpijp.
Contact Album Festivals Catering Wie zijn we
Home